Nieuws & Events

Metallic brons, de kleur van succes bij Lepi . NIEUWS 23-11-2017 Metallic brons, de kleur van succes bij Lepi .

Klik hier en bekijk nog meer schoenen geschikt voor steunzolen.

 

Deze meisjesschoenen uit de Lepi-collectie voor komend seizoen zijn stoer en modieus / vrouwelijk tegelijk. Door leuke pailleten en de details in lakleder gaat het duidelijk om schoenen voor meiden, die weten wat ze willen. Deze kinderschoenen in bronskleurig lakleder zitten bijzonder comfortabel dankzij de stevige hiel, de soepele zool en goede pasvorm. De uitneembare binnenzool maakt dat deze schoenen ook geschikt zijn voor steunzolen.

 

 

...
Lees verder
RUBBEREN LAARSJES: ONBEZONNEN PLONZEN IN HET WATER!? NIEUWS 22-11-2017 RUBBEREN LAARSJES: ONBEZONNEN PLONZEN IN HET WATER!?

TAG iemand die ook graag in de plassen springt!

Klik hier en bekijk onze collectie ook online.

 

We mogen het niet ontkennen, ook in deherfst/winter valt er af en toe een druppel (of meerdere) uit de lucht. Omdat je actieve kapoen niet altijd wil of kan binnenzitten, moet je goede kinderschoenen voorzien. Rubberen laarsjes zijn hier de ideale oplossing. Ontdek nu ons aanbod aan toffe regenlaarzen die jouw kind helemaal beschermen tegen natte voetjes en er ook nog eens erg mooi uitzien. Sla zeker niet de toffe 'gumboots' vanBergstein over...

...
Lees verder
Klaar voor de winter? NIEUWS 21-11-2017 Klaar voor de winter?

TAG iemand die ook een Timberland fan is!

Klik hier en bekijk onze collectie online!

 

Bij Timberland mag je altijd rekenen op het gebruik van kwaliteitsmaterialen en optimaal comfort. Je kan er dan ook zeker van zijn dat Timberland kinderschoenen goed zijn voor kindervoeten. Deze schoenen kunnen echt tegen een stootje,… en meerdere ook! Regen, wind, sneeuw… Ook dat is voor Timberland geen probleem. Ben je op zoek naar ijzersterke kinderbottines voor de winter, dan zit je bij dit Amerikaanse merk goed!

...
Lees verder